Zakaj je nastal Malimarket?

Skozi čas se je v omarah nabralo veliko oblek od Poline, ki jih je skoraj nič ali zelo malo nosila. Vedno sem imela v mislih, da se bom nekega dne udeležila kake garažne razprodaje, kjer bodo veselo našla nove lastnike, potem prišlo obdobje, ko so vsi takšni dogodki odpadli. 

Oblačila sem še vedno želela predati naprej nekomu, ki bi jih potreboval in na dostojen način. Potem sem pomislila na takšno spletno rešitev in naredila malimarket.si. 

Ob enem sem se seznanjala tudi s problematiko tekstilne industrije in spoznala širšo sliko. Spletno mesto, kot je Malimarket, bi pripomorel zavedanju, koliko še povsem dobrih, celo novih, oblačil se zavrže, ker trenutnemu lastniku ne predstavljajo več vrednosti, zaradi katere jih je kupil.

Za Polinina in svoja premalo rabljena oblačila sem naredila spletno trgovino in jo razširila tako, da se mi pri prodaji oblačil in dodatkov, pridruži kdor želi.

Nastala je tržnica za rabljena oblačila oziroma uporabljena oblačila.


Malimarket.si je križanec med oglasnikom in spletno trgovino. Med kupcem in prodajalcem skrajša običajno komunikacijo oglasnika, na preprosto nakupovanje, kot v vsaki spletni trgovini. Prodajalci rabljenih oblačil pa svoje kose lahko sami dodajajo v spletno trgovino, jo urejajo in prosto razpolagajo s svojim izkupičkom.

Zaloga oblačil je vedno aktualna, kupčevo plačilo je na varnem, dokler izdelek ni odposlan, prejet in sprejet. Prodaja oblačil je brezplačna, ko pa je kos prodan, pa se za vzdrževanje tržnice, obračuna 12% provizija od zneska nakupa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri Košarica
Zapri Seznam želja
Zapri Nedavno ogledano
Primerjaj izdelke (0 Izdelki)
Primerjaj izdelek
Primerjaj izdelek
Primerjaj izdelek
Primerjaj izdelek
Zapri
Kategorije